Smarald City este un complex de locuințe, imaginat, conceput, iar mai apoi creat efectiv cu scopul de a le oferi sătmărenilor o alternativă urbană pentru o locuință liniștită și un loc ideal pentru cei care doresc confort și siguranță.
La Smarald City, locuințele sunt create în așa manieră, încât să le ofere locuitorilor spații compatibile cu nevoile cotidiene, dar și locuri pe care să li le însușească cu ușurință în a le spune „casă, dulce casă”, păstrând în același timp vibe-ul urban.
Acest superb complex de locuințe ultra-moderne a fost gândit ca un proiect pe termen lung, în sensul că este în el tot ce ese mai bun: idei creative și unice, planuri deosebite de o finețe rară, materiale de construcții de calitate superioară și finisaje moderne, executate cu măiestrie, pentru ca fiecare persoană care va accesa un astfel de imobil să se simtă special într-un loc potrivit pentru ea.
Trei dintre blocurile de locuințe vor avea câte 6 etaje, iar două dintre ele vor fi construite având câte 5 etaje fiecare, iar apartamentele proiectate sunt diversificate ca dimensiune, tocmai pentru ca oricine să-și găsească pe măsură și pe plac.
Apartamentele ce sunt disponibile și pot fi achiziționate în complexul Smarald City sunt de 1, 2 sau 3 camere, respectiv apartamente de tip Penthouse.

Ultimele Proiecte

Proiect finalizat

Centrul Nou Satu Mare

Proiect finalizat

Transormarea zonei degradate Cubic

Proiect finalizat

NEPI Satu Mare 2018

Proiect finalizat

Centura Satu Mare

Proiect în derulare

Amenajare terminal transjudețean - Translocal

Proiect în derulare

SC BULLS MAN SRL

Proiect finalizat

Sc Lemnconfex Srl

Proiect finalizat

IRON COMPANY SRL

Proiect în derulare

ASOCIATIA CLUB SPORTIV MARARFESZEK-GODAKO OKOLVIVO SPORTKLUB

Proiect în derulare

MUNICIPIUL CAREI, JUDETUL SATU MARE