Construcții

CONSTRUCȚII
 
Limitele lucrarilor de constructii civile si industriale pe care le putem executa sunt impuse doar de clientii nostri.
Intr-un mediu competitiv si dinamic, compania a avut in cei 20 de ani de activitate o evolutie ascendenta, castigandu-si o pozitie de varf  intre cele mai importante firme de profil din regiunea de nord-vest a Romaniei.

Gama variata de lucrari, realizate cu materiale de calitate superioara, cuprinde: cladiri industriale si rezidentiale, birouri, depozite, hale etc. Experienta vasta si lunga precum si echipa de profesionisti a permis realizarea de proiecte incepand de la structura de rezistenta, trecand prin compartimentari, inchideri, utilitati si ajungand la finisajele interioare si exterioare. Portofoliul TAAR BETON cuprinde, de asemenea, lucrari de excavatii, demolari, terasamente si infrastructura, parcari, asfaltari, pasaje, platforme si multe altele.

In ceea ce priveste lucrarile de amenajari interioare si exterioare, echipa societatii realizeaza, in functie de cererile clientilor: finisaje, tencuieli, termoizolatii, semineuri, garduri, trotuare, fose septice, montare de porti si usi metalice etc., dar si executari de instalatii sanitare, termice, montare de obiecte sanitare sau reconditionari.

Ultimele Proiecte

Proiect finalizat

Centrul Nou Satu Mare

Proiect finalizat

Transormarea zonei degradate Cubic

Proiect finalizat

NEPI Satu Mare 2018

Proiect finalizat

Centura Satu Mare

Proiect în derulare

Amenajare terminal transjudețean - Translocal

Proiect în derulare

SC BULLS MAN SRL

Proiect finalizat

Sc Lemnconfex Srl

Proiect finalizat

IRON COMPANY SRL

Proiect în derulare

ASOCIATIA CLUB SPORTIV MARARFESZEK-GODAKO OKOLVIVO SPORTKLUB

Proiect în derulare

MUNICIPIUL CAREI, JUDETUL SATU MARE